Home

Je sociale hygiëne diploma was nog nooit zo gemakkelijk te behalen. Begin vandaag nog aan jouw Sociale Hygiëne reis!

Boek online Gewoon Slim
170 All-in!

Gewoon Slim!

Bestel in 4 stappen
de goedkoopste Sociale Hygiëne cursus

 
1

Boek Gewoon Slim online

Begin jouw reis naar Sociale Hygiëne door eenvoudig online te boeken. Met een paar klikken reserveer je jouw plek voor de meest betaalbare cursus in de markt.

2

Studeer in jouw eigen tijd, op jouw snelheid, waar jij wilt

Geen strikte schema's. Neem de controle over je studie. Leer op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Het 1-op-1 lesmateriaal van SVH staat tot je beschikking.

 
 
3

Meld je aan voor het examen op jouw voorwaarden

Kies de locatie die voor jou het handigst is en meld je aan voor het examen. Flexibiliteit staat centraal - jij bepaalt waar je de volgende stap zet.

4

Examen tijd - rond het af met een diploma

Bereid je voor, leg het examen af op de door jou gekozen locatie en ontvang jouw verdiende certificaat. Je hebt de training afgerond, gewoon slim en tegen de beste prijs.

 

Ontdek de voordelen van onze online cursus!

Boek nu en profiteer van de ultieme combinatie: de meest betaalbare prijs, ongeëvenaarde flexibiliteit én topkwaliteit voor het behalen van jouw Sociale Hygiëne diploma. We geven je de mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden voor je examen, want wij bieden je kosteloos toegang tot een SVH-proefexamen. Dit alles om je kans tot slagen te vergroten. 

Mis dit niet - start jouw reis naar succes vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Cursus Inhoud en programma

Wat is de inhoud van de cursus?

Met de e-learning van GSH leer je alles wat je nodig hebt om het officiële SVH examen Sociale Hygiëne met goed gevolg af te kunnen ronden. Hiermee toon je aan dat je over voldoende kennis en inzicht beschikt met betrekking tot sociale hygiëne. Deze afwisselende e-learning bestaat uit verschillende onderdelen waarbij de belangrijkste zaken aan bod komen. Ook krijg je toegang tot proefexamens om je nog beter voor te bereiden op het examen en je slagingskans te vergroten. Je bepaalt zelf wanneer en waar je studeert.

Worden er praktische oefeningen of opdrachten aangeboden?
Naast de e-learning zijn er ook vijf proefexamens beschikbaar waarmee je je nog beter kunt voorbereiden op het officiële SVH examen.
Waarom een Sociale Hygiëne cursus?

De veiligheid en welzijn van gasten in de horeca zijn van uiterst belang. De Alcoholwet vereist een Verklaring van kennis en inzicht Sociale Hygiëne voor horecabedrijven. Deze cursus biedt duidelijkheid over onderwerpen zoals alcoholbeleid, regelhandhaving en gastvrijheidsformules. Het leert je ook hoe je effectief kunt reageren op diverse situaties, waardoor je bekend raakt met de relevante wet- en regelgeving in de horeca. 

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is voornamelijk voor ondernemers en leidinggevenden in bedrijven waar alcoholische dranken worden verkocht. Het bezitten van een Verklaring van kennis en inzicht Sociale Hygiëne is verplicht volgens de Alcoholwet. Het is cruciaal om te kunnen aantonen dat je voldoende kennis hebt op dit gebied. Zorg ervoor dat minstens één medewerker tijdens de openingstijden in het bezit is van het SVH Diploma Sociale Hygiëne om boetes of bedrijfssluitingen te voorkomen. Een vooropleiding is niet vereist voor deze cursus.

Het SVH examen Sociale Hygiëne

Waar kan ik examen doen?

Met de examen voucher kun je zelf het examen aanvragen. Je kan zelf bepalen welke dag en locatie jou het beste uitkomt.

Uit hoeveel vragen bestaat het examen en hoeveel vragen moet ik goed hebben?
Het SVH examen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 vragen. Je moet er hiervan 29 goed beantwoorden om te slagen voor het examen.
Kan ik ook een proefexamen afleggen?

Ja dat kan je zeker. We geven je de mogelijkheid om je optimaal voor te bereiden voor je examen, want wij bieden je kosteloos toegang tot maar liefst vijf SVH-proefexamens. Dit alles om je kans tot slagen te vergroten.

Kosten en betaling

Wat zijn de kosten van de cursus?

De SVH e-learning Sociale Hygiëne, proefexamens en het SVH-computerexamen kosten € 170,- All in. Er wordt geen BTW berekend over dit bedrag.

Zijn er eventuele kortingen of aanbiedingen beschikbaar?
Wij bieden al de beste prijs in de markt, daarom zijn er geen kortingen of aanbiedingen beschikbaar.
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?
Je kunt bij ons betalen met iDeal.

Duur en toegang tot de cursus

Hoe lang duurt de cursus?
Dit is helemaal afhankelijk van jezelf. Jij bepaalt zelf hoe lang je erover doet. Denk je klaar te zijn voor het examen, dan vraag je het examen aan met de voucher die inbegrepen is bij de prijs. 
Let op, na het activeren van je licentie is deze drie maanden geldig.
Is er een specifieke start- en einddatum, of kan ik op elk moment beginnen?
Je kunt op elk moment beginnen na het activeren van de licentie van de e-learning. Via je laptop, computer, tablet of telefoon, waar en wanneer je maar wilt.
Let op, na het activeren van je licentie is deze drie maanden geldig.
Hoe lang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?
Na het activeren de e-learning is deze drie maanden beschikbaar.

Diploma en resultaten

Wordt er een diploma verstrekt na het voltooien van de cursus?
Heb je je voldoende voorbereid op het examen dan vraag je het SVH examen sociale hygiëne aan via de meegeleverde voucher. Dit is het bewijs dat je over voldoende kennis en inzicht beschikt op het gebied van sociale hygiëne. Het diploma sociale hygiëne is wettelijk verplicht om je in te schrijven in het Register Sociale Hygiëne. Je wordt ook opgenomen in het SVH Diplomaregister sociale hygiëne.
Zijn er beoordelingen of examens aan het einde van de cursus?

Aan de hand van de SVH-proefexamens die je tot je beschikking hebt kun je zelf toetsen of je voldoende kennis hebt opgedaan om het examen af te leggen.

Zijn de behaalde resultaten erkend of gecertificeerd?
Je ontvangt bij ons de officiële e-learning Sociale Hygiëne van SVH. Dit is dé manier om je optimaal voor te bereiden op het officiële SVH examen Sociale Hygiëne.

Technische vereisten

Welke technische vereisten zijn er voor het volgen van de cursus?
Het enige wat je nodig het is een internetverbinding. Het voordeel van deze e-learning is dat je overal waar je maar wilt de e-learning kunt volgen. Thuis, onderweg of waar dan ook in de wereld.
Heb ik specifieke software, apparatuur of internetverbindingen nodig?
Nee, een internetverbinding is voldoende. En uiteraard een goedwerkende laptop, computer, tablet of telefoon.

Annulerings- en terugbetalingsbeleid

Wat is het beleid met betrekking tot annuleringen?
Het is niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Dit kun je teruglezen in onze algemene voorwaarden. 
Worden er terugbetalingen verstrekt als ik de cursus niet kan volgen of als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen?
Het terugbetalen van het betaalde bedrag is helaas niet mogelijk. Uiteraard blijft jouw aangeschafte voucher voor de e-learning geldig en kun je activeren op een moment dat het jou uitkomt.